Wie ben ik, wat kan ik en wat wil ik?

Wie ben ik?

Wat kan ik?

Wat wil ik?

Verken je persoonlijkheid

Hoe omschrijf jij jezelf? En wat zeggen anderen over jou? Doe deze snelle  ‘Big 5’ persoonlijkheidstest en ontdek binnen 15 minuten je belangrijkste persoonlijkheidskenmerken.

Doe de Big 5

Vergroot je zelfinzicht

Je kernkwaliteiten zijn onlosmakelijk verbonden met je persoonlijkheid. Vergroot je je zelfinzicht door je kwaliteiten, valkuilen, uitdaging en allergieën op een rijtje te zetten.

Download opdracht

Personal brand

Waarom zou een werkgever jou kiezen en niet iemand anders? Die vraag beantwoord je niet alleen met je cv, maar ook met je personal brand. Dit is de combinatie van je persoonlijkheid, overtuigingen, capaciteiten en talenten.

Download opdracht

Talentkompas

Wil je diepgaander weten wat je wilt en wat je kunt? Wil je de verschillende testen in onderlinge samenhang terug zien in een rapportage? Dan is het Talentkompas iets voor jou.

Start het Talentkompas

Dit wil ik doen!

Maak een lijst met de dingen die je nog wilt doen en voorkom dat je op een dag moet zeggen: “Dat had ik nog zo graag gedaan”.

Download opdracht

Wat is jouw kracht?

Beschik jij over de vaardigheden om je carrière in de goede richting te sturen? Test je Carrièrekracht en kijk welke vaardigheden jij nog kan ontwikkelen om je doelen makkelijker te bereiken.

Ontdek jouw kracht