Bij de A&O ProvinciE-bieb kun je als provinciemedewerker gratis bondige, educatieve e-books downloaden over verschillende onderwerpen.

Het pakket bevat unieke e-books die zijn ingedeeld in diverse categorieën om het zoeken te vergemakkelijken. Het is mogelijk om de e-books direct te downloaden in PDF-formaat en te lezen op elke device.

125 Coachoefeningen – Loopbaan en persoonlijke groei

Dit gratis e-book bestaat uit oefeningen, vragenlijsten, overpeinzingen en testen. Ze zullen je soms verbazen, soms confronteren of een glimlach op je gezicht toveren.

Er zijn oefeningen om zaken efficiënter aan te pakken, energie te genereren, ergernissen te verminderen of zelfs te voorkomen. Je leert je kwaliteiten en jezelf  beter kennen.

1. Business Plan
  2. Eigen Ondernemer?
  3. Carriere Stap
  4. Jobanalyse
  5. Communicatie: Effect
  6. Hulp Vragen
  7. Communicatie: Stijl
  8. Motivatie In Werk
  9. Communicatie: Focus
  10. Reflectie Op Werk
  11. Optimaliseren Van Werk
  12. Taken En Rollen In Werk
  13. Van Doel Naar Succes
  14. Wie Leidt Wat Of Wat Leidt Wie?
  15. Werk En Leven
  16. Zelf Management