De kern van Ondernemen

Ondernemend gedrag wordt steeds belangrijker. Als medewerker heb je steeds meer een ‘eigen bedrijfje’ binnen de organisatie. Maar hoe geef je vorm aan een eigen bedrijf? Hoe ontwikkel je ondernemend gedrag?

In dit webinar bespreken we waar succesvolle mensen hun aandacht en tijd aan besteden, gaan we in op de vaardigheden die je daarvoor nodig hebt en we bespreken hoe je hier zelf mee aan de slag kunt.

Dit webinar is gratis te volgen voor provinciemedewerkers via A&O ProvinciE-learning.

Je kan je eenmalig inschrijven en vervolgens gebruik maken van het volledige aanbod. Heb je al een account bij A&O ProvinciE-learning, dan zijn deze cursussen automatisch toegevoegd.