Bij de A&O ProvinciE-bieb kun je als provinciemedewerker gratis bondige, educatieve e-books downloaden over verschillende onderwerpen.

Het pakket bevat unieke e-books die zijn ingedeeld in diverse categorieën om het zoeken te vergemakkelijken. Het is mogelijk om de e-books direct te downloaden in PDF-formaat en te lezen op elke device.

Sollicitatiebrief en CV

Het schrijven van een sollicitatiebrief en een goed CV kan je heel wat hoofdbrekens kosten. Dit gratis e-boek neemt je mee op reis om te gaan solliciteren.

Je leest tips en informatie over het sollicitatieproces. Je start met het opstellen van je persoonlijk profiel zodat je effectiever gaat solliciteren. Er is veel aandacht voor het netwerken. Natuurlijk vind je in dit boek diverse tips zodat je in staat bent om een goede brief en CV te schrijven. Inclusief voorbeelden om direct mee aan de slag te gaan.