Winnaars winactie bekend!

Om te vieren dat de Provincie Loopbaan Campus live stond, verlootten we twee tickets voor de theatervoorstelling ‘Extreem leren’. De winnaars zijn Eileen van Kesteren (projectleider bij de provincie Utrecht) en Tessa Falke (programmaleider Talent aan Zet, provincie Noord-Holland). Zij gaan op zondag 2 juni naar het De La Mar Theater in Amsterdam. A&O sprak ze aan de telefoon.

Wat dacht je toen je hoorde dat je deze prijs had gewonnen?

Eileen: “De voorstelling lijkt me een aanvulling op de cursus en trainingen die ik eerder al heb gedaan zoals bijvoorbeeld een MBA in een dag van Ben Tichelaar. Het lijkt me interessant om meer te weten over extreem leren. En ik vind het leuk dat ik ook een vriendin met de tickets voor de voorstelling blij kan maken!”

Tessa: “Ik was echt blij verrast. Ik doe wel vaker mee met winacties, maar ik win nooit. En nu is het een keer gelukt. Hartstikke leuk!”

Ben je veel bezig met leren en ontwikkelen?

Eileen: “Ik vind leren en mijn loopbaan erg belangrijk. Voor mezelf, maar ik wil dat ook uitdragen in mijn omgeving. We gaan met zijn allen te snel mee met de waan van de dag en steken te weinig tijd in reflecteren op onszelf.”

Tessa: “Ik heb net een postmaster Gedragsverandering afgerond. Een mooie aanvulling op mijn studie Psychologie, maar het was best zwaar om te combineren met een baan en alle andere dingen die ik leuk vind. Voor mezelf, maar ook voor de mensen waar ik mee werk als talentontwikkelaar, vind ik het belangrijk dat je het beste uit jezelf haalt. Maar in de praktijk is dat nog best moeilijk. We leven in een wereld van systemen, regels en verwachtingen van anderen maar ook jezelf. Je hebt het nodig om te leren hoe je je kunt ontwikkelen, ook in combinatie met je drukke baan.”

Wat hoop je uit de voorstelling ‘extreem leren’ mee te nemen?

Eileen: “De rode draad in mijn loopbaan is innovatie en duurzaamheid. Hiervoor is het belangrijk om fris te blijven, jezelf en je omgeving continu uit te dagen en alert te blijven of je wel echt leert. Ik denk dat deze voorstelling hier goed op aansluit.”

Tessa: “Ik hou van nieuwe dingen leren en heb veel creatieve hobby’s. Ik zou wel willen weten hoe je bepaalde skills sneller kunt leren. Het ‘extreme’ spreekt me aan. Het klinkt bijna te mooi waar te zijn, maar ik ben heel benieuwd.”